Настаняване
Единична стая
виж повече

Единична стая

Стаите очароват със своята атмосфера и внимание към всеки детайл. Помещенията и баните са просторни, обзавеждането е комфортно. Подходящи са за дълъг престой.
Двойна стая
виж повече

Двойна стая

Цветовете в стаите са меки, нежни, с дискретни червени и бордо акценти. Помещенията са зонирани на спална част и уютен кът за отдих или работа, с масичка и столове. Подходящи са както за бизнес, така и за семейни пътувания.
Суит с отделни легла
виж повече

Суит с отделни легла

Стаята е просторна, с достатъчно свободно място, с обособена спална част и уютен кът за отдих или работа. Атмосферата с елегантното обзавеждане и меките, нежни, червени и бордо акценти гарантира спокойствие и пълно възстановяване.
Суит
виж повече

Суит

Интериорът е решен в типичния елегантен и уютен стил с жизнерадостни акценти. От балконите се разкрива незабравима планинска и градска гледка.

Хотел „Вила Бояна” ви предлага настаняване в уютни, елегантно обзаведени стаи, съвсем различни от традиционно студената хотелска обстановка.  
Архитектурното решение е индивидуално за всяка стая и всеки кът от хотела.
За интериора на стаите, както и на общите части, са използвани естествени материали и материи, а цветовите съчетания са нежни, пастелни. Всяко кътче на хотела предразполага към почивка и релакс.
 
Гостите ни могат да избират между настаняване в единични стаи, двойни стаи, двойни стаи с единични легла, суит.  

Помещенията са просторни, светли и подходящи за семейства, романтични двойки или приятелска компания.
Ако пътувате по работа, хотел „Вила Бояна” ви предлага тишина и спокойствие, за да се концентрирате върху задачите си. Същевременно стигате бързо до всички важни административни и бизнес центрове в столицата.
Заповядайте!